1. nov, 2021

"Door de tunnel"

01-11-2021

Herfstvakantie met ons huisje op wielen oktober 2021... Momenten van bezinning en inzicht druppelen langzaam binnen. Herfst staat voor loslaten en tijdens onze rit vanuit Kropswolde richting Italie voel ik ook de voordelen van laat vakantie hebben.

De bergtoppen met hier en daar wat sneeuw, de lange en donkere tunnels, een warm herftst zonnetje, steile hellingen en "ome Jan tandenpoetsen" ( zo noemde wij vroegen de enorme watervallen, geen idee waarom) geven een adrenaline kick, ik wordt er nerveus van en krijg het soms wat benauwd. Toch wil ik meer van dit...

Na een poosje bemerk ik een emotioneel en weemoedig gevoel dat me overvalt zodra we de Gotthard Tunnel naderen. Mijn stoere vader die ons, "(wij waren met zijn zessen, eerst even "slaapie" doen" ) op zaterdagavond om 21 uur in de Opel Record met Adria Caravan erachter, richting de eerste stop in Koblenz reed en ons vervolgens in Ascona aan het Lago Maggiore bracht. Vele herinneringen dwarrelen als de herfstbladeren door mijn hoofd en ik deel dit met mijn moeder, broer en zus onderweg met foto's, filmpjes en berichtjes en is mijn broer onze gids.

Ik laat het los. 🍂

Ik hoop dat ik mensen inspireer door te genieten van niets bijzonders doen, en ja ook ik moet over een drempel heen, ik ben altijd bezig en aan het zoeken naar verbetering. De herfst geeft dus aan dat je niets anders kan dan overgeven en loslaten.

♡"De drempel naar niets doen"

♡"Niet schuldig voelen als je in rust bent"

♡" Je mag gewoon even niets bijzonders doen"

♡" Ruimte maken voor gevoel"

♡" Missen van geliefde die deel uitmaakte van onze vakanties en er niet meer bij zijn" ☆ Tom "papa" ☆ Yvette "Zus" ☆ Ome Jaques ☆ Tante Wilma ☆ Oma

 

"Wie de eerste Palmboom ziet krijgt een ijsje", stuurde mijn broer nog als herinnering 🌴

Liefs Mech...