12. okt, 2015

Femme Fatale

Door de jaren heen is schrijven een passie gebleken. Ik wil je meenemen in een van de anakdotes met mijn beste vriendin, soulmate, hartsvriendin....Wat een namen voor een bijzonder iemand.. 
 
Oktober 2009
Samen kletsen, lachen, huilen, maf zijn en samen over heten kolen lopen totdat je denkt;
I wanna have a party...
 
Oktober 2009, 3 weken voor we een weekendje weg gaan naar ons tiener idool Eros Rammazotti blijkt mijn vriendin weer een opvlamming te hebben. Toch gaan we, het is namelijk ook voor het uitzoeken van mijn mooiste sexy trouwjapon in Rotterdam.
 
Wat een k...stad; zegt ze..Ze hebben geen fatsoen hierzoot... helemaal in een deuk en zwaar opgefokt rijden we door het verkeer op zoek naar de meest geprezen trouw winkel in Rotterdam. Wat een ongelofelijke dag.
 
Jurk na jurk, huilbui en lachbui. Nog steeds gedreven lopen we voldaan het bruisende avondleven in. Zinderende menigte, getoeterd en muziek vullen de avond. Een herinnering gegrift in mijn geheugen. Helaas mochten we de bruidsjurken niet filmen. 
 
Wauw wat een aparte stad zonder oude elementen en toch zo hecht of zo..
 
We ploffen neer bij een heerlijk tentje met lounge muziek en bestellen een cassis en een witte wijn.
 
Komt een man naast ons zitten en vraagt mijn vriendin of ze altijd zo mooi is of alleen vanavond.
Mijn vriendin reageerd verbaast maar scherp, eigenzinnig als ze is verbaast ze me toch weer met haar opmerking; weet je, geniet van je uitzicht zolang het kan, leef alsof het je laatste is en geef mij nu maar een drankje...
Helemaal in een deuk kronkelden we op onze loungebank.
Zegt de man; lief meisje, ik had het niet tegen jou maar tegen die femme fatale daar 2 banken verder.
Het drankje krijg je evengoed omdat je zo schattig bent.
 
Mijn vriendin, (de meest krachtige vrouw die ik ooit heb gekend), een prachtige halfbloed met passie en power wordt gezien als schattig lief meisje. Echt een geweldige avond....
 
Mijn vriendin is er niet meer, ze is uiteindelijk geveld door de mexicaanse griep en heeft haar prachtige zoontje uit Haitie maar één x mogen ontmoeten..